Experimentul

Există pe lumea asta un subiect al naibii de controversat.  Naşte tot felul de idei, de teorii, de compendii, de leme şi teoreme.

Există sau nu orgasmul feminin? Are femeia orgasm sau e doar o gogoriţă? Când oftează şi geme, sau ţipă în timpul actului sexual, e pe bune din cauza orgasmului, sau se preface?

Cred că-i subiectul cel mai discutat ( ba chiar şi disputat) al tuturor timpurilor. Dacă dai căutare cuvântul orgasm pe Google îţi apar 81.400.000 de rezultate în 0,09 secunde. Foarte tare! Definiţii, presupuneri, sfaturi care mai de care de genul: cum să ai orgasm rapid, cum să ai orgasm multiplu, cum să ai orgasm din mers, n-ai orgasm? îţi arătăm noi, unde e punctul G, există punctul G?, metode de descoperire ale punctului G, localizarea punctului G, ba chiar unu’ parcă s-a lăudat că l-a şi fotografiat.

Dosarele X a fost un film de desene animate pe lângă dilema  existenţei orgasmului feminin şi a punctului G. Aştept cu real interes o saga, ceva de genul „În căutarea orgasmului” şi pun pariu că cei mai tari actori de blockbuster or să facă pe dracu’n patru să joace în el.

Da’ până una alta să revenim la ale noastre. Adică la orgasm.  Mereu când văd atâtea articole despre orgasm mai că mă pufneşte râsul. O parte din aceste articole sunt scrise de bărbaţi, marea majoritate se laudă că ştiu totul despre orgasm, dar probabil că nu doar l-au simţit ci am convingerea că au început chiar ei înşişi să-l aibe prin simpatie, în curând probabil or să ne dea detalii unde se localizează la ei punctul G.  Apoi, o altă parte din astfel de articole, doar că ceva mai mică de data asta, sunt scrise de femei care se jură pe ce au mai sfânt că ele pot da sfaturi despre cum să-ţi provoci orgasmul prin tot felul de metode care mai de care şi par atât de disperate să demonstreze că există şi că ele ştiu exact despre ce vorbesc încât  încep să mă îndoiesc de-a binelea de veridicitatea celor spuse. Adevărul este că în toate articolele se bate apa în piuă  pe lângă orgasm….ăăă pe lângă subiect.

Azi am chef să arăt clar cum e cu orgasmul ăsta, chiar istoric argumentat, iar la final am să şi desenez. Orice demonstraţie însoţită de desen e mai tehnică aşa.

Păi în primul rând să stabilim de câte feluri este orgasmul, că doar nu vă  închipuiţi că e doar un orgasm de-un fel şi gata! Pfff, în nici un caz. Orgasmul e de 7 feluri şi vă spun că am mai demonstrat asta undeva.  De ce 7? Simplu! Fiindcă este magic. Însăşi cifra 7 este magică.

Câte zile are săptămâna?   7

Câte porţi au apărat Teba?  7

Câte coline are Roma?   7

Cifra cheie în Apocalipsa lui Ioan?  7

Pffff! Să continui?  Nu, că mă prinde noaptea şi vreau să fiu concisă, aşa că am să mă arunc direct în miezul problemei.  Cele 7 minuni ale lumii! Dar asta numai şi numai ca să vă luminez cam cum vine treaba asta cu orgasmul feminin şi pe urmă chiar că îl desenez. Promit!

Păi ia închipuiţi-vă numai că vaginul este precum Piramida lui Keops(1) în miniatură, în care pătrunzi precum în Templul lui Artemis(2)unde, la intrare, aşteptând precum Statuia lui Zeus(3), clitorisul îşi doreşte să fie stârnit de către atingerea falică a penisului crescut precum Colosul din Rhodos(4) ce odată intrat îşi găseşte singur calea precum Farul din Alexandria(5) copleşit de senzaţiile umede oferite de Grădinile Suspendate(6) şi în care nu-şi doreşte decât ostoirea precum în Mausoleul din Halicarnassus(7). Sunt 7? Normal, nu mi-a scăpat nimic, nici măcar o picătură… ăăăă o minune!

Hmmmm! Cam aşa văd eu treaba asta!

Dar nu vreau să exagerez, desigur, sunt totuşi o femeie normală ca toate celelalte şi nu-mi doresc să  ameţesc pe nimeni de creieri, aşa că am să revin pe tărâmul zeflemelii şi am să încerc să vă ghidez în încercarea de a descoperi orgasmul feminin pe căi mai simple, adică după cum sună, căci şi aici putem spune că e de 7 feluri. Ah! O să spuneţi, iar 7?  Ahm!  Da’ ştiţi cum se aude?

Puteţi să vă daţi seama din capul locului, după cum observaţi că este partenera voastră, fiindcă o să auziţi astfel:

Orgasmul optimistei: Oh, da! Oh, da!, Oh, da!

Orgasmul pesimistei: Oh, nu! Oh, nu! Oh, nu!

Orgasmul nehotărâtei: Oh, da! Oh, nu! Oh, da!

Orgasmul pioasei: O Doamne! O Doamne! O Doamne!

Orgasmul nesătulei: Mai mult! Mai mult! Mai mult!

Orgasmul întârziatei: Încă puţin! Încă puţin! Încă puţin!

Orgasmul puternicei: Mai tare! Mai tare! Mai tare!

 

Mda! Cam aşa e cu orgasmul ăsta care de chiţibuş ce este ridică o mulţime de întrebări. Dar asta numai în creierul bărbaţilor, că pentru noi femeile treaba este nespus de simplă, trebuie să faci sex dacă vrei orgasm!

Haidi bre că era banc! Voi chiar  aţi crezut că mă apuc să fac şi desene acu’? Dracu’ a mai pomenit să desenezi orgasme! Ia uitaţi-vă la data de sus din calendar.  Azi e 1 Aprilie!

 

25 de gânduri despre „Experimentul

 1. ooooo!!!OOOO LLLAAAA LLAAAAA!!jur ca stiu ca se mai striga si asa!deci sunt mai mult de 7!si vrei si desen??..se executa!!ca doar am lucrat in proiectare!tu comanda si eu execut!! un desen!! ca doamne sfinte!ce patesti daca cineva nu stie citi??macar sa inteleaga din desen!sa fie in 3 proiectii da??din fatza!..din spate!din lateral!! si as ziceee1!asta da orgasmmmmm!!!
  si cum sa fie pacaleala??e ziua noastra nu??a barbatilor!:))

 2. Pingback: polimedia.us/fain/

 3. Pingback: Dimineti cu ferestre deschise… « lunapatrata

 4. Pingback: bundecitit.ro

 5. Superb articol. Comparaţia cu minunile lumii mi s-a părut de-a dreptul genială. Dacă aş fi citit aşa ceva înainte să ajung să le văd (pe vâteva dintre ele) le-aş fi privit dintr-o cu totul altă perspectivă… Mai ales Piramida lui Keops :))

 6. revin cu o completare!la geometrie punctul este definit ca fiind intersectia a 2 drepte!si il poti nota cu G daca vrei:))deci e usor de aflat punctul G!se intersecteaza linia barbatului cu linia femeii si acolo la intersectie este punctul!!SIMPLICITASSSSSS!!….depinde cum vrei a-l notezi:)))AAAAAA sau OOOOOO sau GGGGGG!

 7. Brava Mitzo, ai bagat toate cele 7 minuni ale lumii in pizda?!
  Io nu vreau poze, nu vreau numere si definitii. Io vreau direct harta plus repere pana la punctul G. Preferabil sa fie o harta cat mai umblata ca n-am talent de explorator. Daca ma plimb prefer Africa Antarticai, pentru simplu motiv ca acolo au toate femeile parul cret. Prezervative mi-aduc de acasa ca la aia nu se gasesc decat huse de umbrele.
  Te pup la…nimereala!

Hai, dă-ţi şi tu cu părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s